winter-warm foto

WERK WARM, DROOG EN VEILIG DE WINTER DOOR!

Winter op de werf, het is een uitdaging voor elke bouwprofessional. Mapeco voorziet je van de ultieme winteruitrusting en van handige verwarmingsoplossingen. Zo kun je zorgeloos en veilig aan de slag, zelfs op de koudste, natste en donkerste dagen. Hieronder vind je alvast een greep uit ons assortiment van winterse oplossingen.

JACKS MET ISOLERENDE EIGENSCHAPPEN

Bij Mapeco vind je comfortabele werkkledij die je warm houdt tijdens de winterdagen. Ons assortiment omvat waterafstotende en winddichte jacks met gewatteerde of isolerende voering. Deze jassen zijn gemaakt van kwalitatieve en ademende materialen, zoals softshell en polyamide. Met deze winterjassen behoud je een optimale lichaamstemperatuur.

 

jack foto

zichtbaarheid foto

VEILIGE WERKKLEDIJ MET HOGE ZICHTBAARHEID

Heel wat van onze winterkledij is verkrijgbaar in een uitvoering met “hoge zichtbaarheid”. Met deze fluorescerende en reflecterende kledij val je als vakman beter op, niet alleen ’s nachts maar ook overdag, bij schemering of bij slecht weer. Deze kledingstukken voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, zodat je met vertrouwen aan het werk kunt, zelfs in uitdagende omstandigheden.

Aangepaste winterhandschoenen

In ons aanbod vind je een uitgebreide selectie van winterhandschoenen. Deze zijn speciaal ontworpen om je handen warm te houden in winterse weersomstandigheden. Alle winterhandschoenen zijn gemaakt uit hoogwaardige materialen, zoals latex, acryl en synthetisch leer. De handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen.

handschoen foto

thermisch foto

Thermisch ondergoed

Onmisbaar tijdens koude winterdagen? Thermische broeken en body’s! Deze kledij beschermt het lichaam tegen koude temperaturen door warmte vast te houden en vocht af te voeren. In ons aanbod vind je thermische kledij gemaakt van isolerende (polyamide) en sneldrogende (coolmax) stoffen.

Comfortabele winterschoenen

Met winterschoenen en -laarzen houd je je voeten warm en droog in het winterseizoen. Ons assortiment bevat (half)hoge mannen- en vrouwenschoenen gaande van maat 35 tot en met maat 48. Deze schoenen zijn gemaakt van kwalitatieve materialen, zoals hoogwaardig leer en nitrilrubber. De schoenen bieden bescherming tegen kou en vocht en zijn een comfortabele oplossing voor winterse werkzaamheden.

werkschoen foto

heater foto

HANDIGE HEATERS OP DE WERF

Heaters mogen niet ontbreken op de werf. Deze verwarmingselementen zijn gemakkelijk verplaatsbaar naar verschillende locaties op de bouwplaats. Ze houden de temperatuur op peil en optimaliseren de arbeidsomstandigheden. Bovendien zijn ze cruciaal bij het voorkomen van schade aan materiaal en/of apparatuur die gevoelig kan zijn voor extreme temperaturen.

BEKIJK ALLE WERKKLEDIJ EN PBM IN ONZE CATALOOG

vakman folder

Heb je nog vragen of wil je meer info over onze winteroplossingen?