Tips voor de vakmanVeelgestelde vragen

Veilige inrichting van bedrijfsvoertuigen en bestelwagens

Als vakman spendeer je heel wat uren in je bedrijfs- of bestelwagen. Je hebt daarbij je werktuigen graag bij de hand. Met behulp van een professionele inrichting van je bedrijfsvoertuigen kun je efficiënt en veilig aan het werk.

Inrichting van bedrijfsvoertuigen op maat

Voor de inrichting van je bestelwagen kun je kiezen voor een basismodule of kun je een ontwerp volledig op maat laten maken. Bij beide opties kun je zeker zijn van een optimaal gebruik van de ruimte en geteste veiligheid.

Bij Mapeco werken we samen met onze leverancier waardoor we hoogwaardige en degelijke installaties kunnen leveren. We kunnen naast de klassieke inrichting ook zorgen voor dakdragers, veiligheidssloten, wanden en vloeren voor bestelwagens en verscheidene accessoires. We maken steeds gebruik van lichte en duurzame materialen als metaal en aluminium. Door met lichte materialen te werken voorkomen we dat je bestelwagen te snel overladen is. De boetes voor overladen bestelwagens lopen al snel hoog op, dus die kun je maar beter vermijden door gewicht te besparen in je inrichting.

Veiligheid is prioriteit

Een professionele inrichting zorgt ervoor dat je materiaal ordelijk en veilig gestockeerd is. Rondslingerende koffers en materiaal vraag namelijk om problemen. Materiaal raakt beschadigd of erger, de inzittende personen raken gewond. Een goede inrichting van het bedrijfsvoertuig voorkomt deze problemen en zorgt ervoor dat het werk efficiënt en zonder ongelukken kan gebeuren. Schuiven, rekken, kasten, bakjes, koffertjes en andere accessoires kunnen veilig en ordelijk worden opgeborgen. Daarbij wordt de ruimte van de bestelwagen optimaal benut.

De wageninrichting wordt degelijk getest en goedgekeurd op vlak van veiligheid. De inrichtingen zijn onderworpen aan verschillende crashtests om zowel jou als bestuurder aks passagiers en materiaal maximaal te beschermen.

Ordelijkheid troef

Werkkoffers en materialen kunnen dus overzichtelijk en veilig opgeborgen worden. Een professioneel ingerichte bestelwagen is noodzakelijk om jouw werk efficiënt en correct uit te voeren. Het andere voordeel van een professionele inrichting is dat wij van Mapeco naar jou toe komen voor de inrichting van je bestelwagen. Je hoeft dus niet met je bedrijfsvoertuig op verplaatsing. Dat bespaart alweer heel wat tijd!

Wens je graag meer informatie over de inrichting van je voertuig? Geen nood, je kan met je vragen steeds terecht bij onze medewerkers in de winkels of je kan rechtstreeks contact met ons opnemen.