Over

Polet

Polet is een Belgische fabrikant van gereedschap voor tuin, bouw en industrie, met sterke focus op tuingereedschap. Meer dan 100 jaar geleden smeedde Polet de eerste spadebladen. Van de eenvoudige smidse van toen groeide het bedrijf uit tot de hoogtechnologische onderneming die we vandaag kennen. Kwaliteit en innovatie stonden al die jaren borg voor de commerciële bloei van het bedrijf. De kwaliteit van de producten van Polet overstijgt de landsgrenzen, ook Nederlandse, Franse en Duitse vaklui kennen en gebruiken Polet.

Bekijk hier de recentste catalogus.

De Poletspade

Polet begon meer dan een eeuw geleden met het smeden van spades. Het zijn de eerste gereedschappen die Polet produceerde. De spades zijn de bakermat van het bedrijf en het paradepaardje in hun assortiment. Een Poletspade heb je dan ook voor het leven. De spades zijn gemaakt van een legering van plaatstaal en boorstaal van de hoogste kwaliteit. De spades worden gesmeed en gehard volgens de nieuwste technieken en de allerstrengste normen. Het resultaat? Een taai, flexibel en slijtvast spadeblad.

Tuingereedschap

Mapeco beschikt over het doeltreffend en aangepast tuingereedschap van Polet. We weten uit ervaring dat het gereedschap gemaakt is voor een lange levensduur en een zo groot mogelijk gebruiksgemak. Polet heeft voor elke taak het juiste gereedschap en dat steeds van topkwaliteit. Zo worden hun producten altijd voorzien van een steel uit eersteklas hout en gebruiken ze enkel hoogwaardig staal voor de delen uit metaal. De rieken bestaan dan weer uit het flexibelere veerstaal, zodat de tanden niet afbreken. Bij Mapeco kun je zowel grote tools als kleiner handgereedschap vinden. Ook voor kinderen hebben we een leuk assortiment tuingereedschap. Het grootste deel van het aanbod komt uit de professional-reeks dat speciaal ontworpen is voor de vakman.

Als Polet-verdeler kan Mapeco rekenen op uitgebreide commerciële en logistieke steun. Dit advies nemen we vanzelfsprekend mee naar de klant. Onze specialisten begeleiden je graag in je zoektocht naar het juiste product. Op die manier ben je zeker dat je het juiste gereedschap voor je werk vindt.

Benieuwd naar onze andere topmerken? Neem dan zeker een kijkje op onze merkpagina.