Over

Mungo

Mapeco is officiële verdeler van Mungo gereedschap waaronder soorten bevestigingen en pluggen. In meer dan 50 jaar heeft Mungo ervaring, technische know how en diepgaande marktkennis opgedaan. Met deze competenties zijn ze in staat om innovatieve en technisch volledig gerijpte oplossingen te ontwikkelen. Creativiteit en innovatie van hun medewerkers stellen hun marktpositie in de toekomst veilig.

Bekijk hier de recentste catalogus van Mungo.

Bevestigingsmaterialen

Het bedrijf kent een wereldwijde aanwezigheid op de markt van bevestigingen en bevestigingsmaterialen. Het hoofdkantoor en de productiefaciliteit in Olten zijn ideaal gelegen in Centraal-Zwitserland, wat voordelen biedt in hun thuisland. En bovendien een ideaal platform biedt voor de distributie van hun producten naar meer dan 52 landen wereldwijd.

Het wereldwijde aspect is verbonden met de mangoest, het diertje waarnaar het bedrijf genoemd is. De mangoest, ook bekend onder de naam Mungo leeft in Zuid-Amerika, de Middellandse-Zeekust en in Azië. Het diertje is snel, mobiel en veerkrachtig – vergelijkbare eigenschappen als toepassingsvriendelijkheid, flexibiliteit en maximale sterkte die ook hun producten onderscheiden.

De noodzaak om nieuwe technologieën en toepassingen te ontdekken is hun toewijding aan de toekomst. Het leven als onderdeel van een gemeenschap is natuurlijk voor de Mungo. Net zoals het voor het merk én Mapeco natuurlijk is om voortdurend in contact te staan met onze klanten, potentiële klanten, collega’s en leveranciers.

Mungo pluggen

Kwaliteitsborging is een kerncompetentie. Consistente processen zorgen namelijk voor tevreden klanten. Naast de externe bewaking zorgen hun eigen test- en controleapparatuur voor de veiligheid en kwaliteit van de afzonderlijke producten. Optische controle van de producten met analyse in de SPC biedt een betrouwbare indicatie van het gecontroleerde en capabele productieproces.

Als het om kwaliteit gaat slaat Mungo geen compromissen. De Zwitserse certificatie-instelling bevestigt dat Mungo een adequaat managementsysteem hanteert dat voldoet aan de eisen van de internationale normen voor kwaliteitsmanagement en kwaliteitsborging volgens ISO 9001:2015.

Wil je graag meer weten over de producten van Mungo? Neem dan een kijkje op onze webshop of bezoek een van onze winkels voor persoonlijk advies en een offerte op maat.