Over

Milwaukee

Milwaukee is een belangrijke fabrikant en leverancier van heavy-duty elektrisch handgereedschap en toebehoren voor professionele gebruikers over de hele wereld. Vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam van het merk voor een hoge kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Bij Mapeco hebben we reeds jarenlang een ruim assortiment Milwaukee-producten in voorraad. Onze medewerkers staan dagelijks voor je klaar met persoonlijk advies over de producten.

Milwaukee elektrisch gereedschap

Milwaukee is een Amerikaans bedrijf opgericht door A.F. Siebert. Het merk doet haar reputatie als innovator eer aan door in 1949 een unieke, plaatsbesparende haakse boormachine te ontwerpen. Ook de introductie van de eerste compacte, draagbare elektrische metaalzaagmachine uit 1951 en de Hole-Hawg® boormachine met hoog draaimoment hebben zonder twijfel bijgedragen aan die reputatie. Het zijn stuk voor stuk producten die tot de dag van vandaag toonaangevend zijn in de markt. Zo wordt ook na een jaar en een half intensief testen de Super Sawzall® reciprozaagmachine geïntroduceerd. De machine had een toen onovertroffen 1000 Watt en 0 – 2800 slagen per minuut.

Trots op vakmanschap. Respect voor noeste arbeid. Willen uitblinken. Eigenschappen die Milwaukee en Mapeco delen met de professionele vaklieden die onze producten gebruiken. Het merk is zich terdege bewust dat haar succes als onderneming fundamenteel afhankelijk is van haar vermogen om aan de wensen van de vakman te kunnen voldoen. Aan kwaliteitszorg wordt dan ook binnen de hele Milwaukee organisatie de grootst mogelijke aandacht besteed.

Die kwaliteitszorg houdt niet op bij de producten en service. Maar ze gaat uit van een totale kwaliteitsaanpak met volledige betrokkenheid en gemotiveerdheid van alle Milwaukee medewerk(st)ers. Kwaliteit vormt al sinds 1924 de basis van hun reputatie en het blijft de drijvende kracht achter de groei van de onderneming.

Wil je graag meer weten over de producten en gereedschappen van Milwaukee? Breng dan zeker een bezoek aan een van onze winkels en onze medewerkers helpen je in je keuze naar het product dat het beste past bij jou en je werkzaamheden. Je kunt het volledige aanbod ook bekijken op onze webshop.