Over

Laserliner

Laserliner staat bekend om hun toonaangevende merkproducten in de moderne meettechnologie. Het bedrijf maakt innovatief en intuïtief gereedschap voor meten, detecteren en nivelleren. Gevestigd in Duitsland heeft het team een breed scala aan oplossingen ontwikkeld die zowel innovatief als gebruiksvriendelijk zijn.

Bekijk hier de recentste catalogus.

Meettechnologie

Hun vroege start met een reeks van laser waterpassen is uitgebreid tot vocht en gebouwinspectie-instrumenten, digitale waterpassen, hoekmeters, elektrische testers en laser afstandsmeters. Dat maakt Laserliner een competente partner over de hele wereld. Talrijke technische innovaties karakteriseren de Laserliner instrumenten. Het bedrijf houdt daar dus rekening mee bij de planning, bouw, modernisering, renovatie en restauratie.

Geniet van 4 jaar garantie op deze Duitse kwaliteitsgereedschappen. De 4 jaar garantie draagt dus bij aan een uitstekende service met duidelijke voordelen. Betrouwbare producten voor meer betrouwbaarheid in het dagelijks gebruik. Daarnaast zijn de producten ook tijd- en geldbesparend.

Betrouwbaar en nauwkeurig in gebruik: groene laser technologie.

Het Laserliner merk staat voor moderne meet technologie die zich kenmerkt door hoge kwaliteit in het dagelijks gebruik. Groen ziet er 6 keer helderder uit dan rood. Dit maakt toepassingen op donkere oppervlakken en over lange afstanden werken gemakkelijker. Zelfs bij zeer helder omgevingslicht kun je de groene laser blijven gebruiken. Een rode laser met een golflengte van 635 nm wordt gebruikt als referentie voor het verschil in helderheid. Laserliner producten die gebruik maken van groene lasertechnologie zijn verkrijgbaar als lijn- of rotatielasers, laserafstandmeters en digitale laserwaterpassen. Het is sneller en doeltreffender meten dankzij de grotere zichtbaarheid.

Laserliner bij Mapeco

Laat je overtuigen door het uitgebreide assortiment van toepassingsgerichte, gebruiksvriendelijke producten, variërend van: roterende lasers, kruis- en lijnlasers, vocht- en bouwinspectie instrumenten, afstandsmeters, elektronische lokalisatie instrumenten, waterpassen en hoekmaten. Bij Mapeco beschikken we over een ruim aanbod Laserliner-producten. Onze medewerkers zijn specialisten en worden regelmatig bijgeschoold door het bedrijf. Met vragen kun je steeds bij ze terecht. Aarzel dus zeker niet om een bezoekje te brengen aan een van onze winkels.

Benieuwd naar de andere topmerken? Neem dan een kijkje op onze merkpagina.