Over

Exena

Exclusieve veiligheidsschoenen van Exena

Exena is een Italiaans bedrijf opgericht in 1998 door vier ondernemers. Het merk legt zich toe op de productie van veiligheidsschoenen, maar het is meer dan een gewone schoen. Hun collecties richten zich op vakmensen die op zoek zijn naar een nieuw concept van werkschoenen: veilig, comfortabel en ook esthetisch. Hun originaliteit danken ze aan de ervaring van het merk in de sector van de veiligheidsschoenen. Een evenwichtige mix van hoge productkwaliteit, innovatie en flexibiliteit kenmerkt hun producten.

Het bedrijf wil alle professionals extra veiligheid garanderen, zonder in te boeten op esthetiek en comfort. Dat wil zeggen dat hun comfortabele designschoenen volledig volgens de veiligheidsnormen zijn gemaakt, maar dat men de schoenen ook buiten de werkomgeving kan dragen.

Dit concept is gebaseerd op drie principes:

  • Kwaliteit
    Exena beheerst elke fase van productie tot controle, certificatie, opslag en verkoop, om zo een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen. Voor minder dan de beste kwaliteit-prijsverhouding en maximale veiligheid en comfort gaat men niet.
  • Onderzoek
    Het voortdurende onderzoek op het gebied van comfort en design stelt Exena in staat zeer technische en esthetisch aantrekkelijke artikelen te produceren met innovatieve systemen en materialen.
  • Flexibiliteit
    Exena en Mapeco kunnen de goederen personaliseren volgens de behoeften van de vakman. Daarbij kunnen ze de veiligheidscertificaten en de beste marktvoorwaarden verzekeren.

Ontdek de nieuwste veiligheidsschoenen bij Mapeco

De Storm-lijn is de nieuwste generatie veiligheidsschoenen van Exena. Een nieuwe stap voor een vernieuwde visie op werkschoenen. Dankzij de innovatieve zool-intensieve slip is deze collectie geschikt voor alle werkzaamheden. De veiligheidsschoenen worden daarnaast ook gekenmerkt door geavanceerde materialen, zoals DLT, Sympatex en Thinsulate. De Storm collectie zorgt voor comfort gedurende de hele dag, en dat mét de hoogste veiligheidsnormen.

Wil je graag meer weten over deze veiligheidsschoenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Of bezoek een van onze winkels. Onze medewerkers helpen je graag verder zodat jij de werkschoen vindt die precies bij jou en je werk past.