Over

Dassy

Dassy Professional Workwear is niet meer weg te denken in de wereld van professionele werkkledij. Het Europese merk heeft al meer dan 45 jaar ervaring in de productie van werkkledij. De kledij wordt vakkundig ontworpen voor vakmannen uit diverse sectoren zoals de bouw, wegenbouw en logistiek. Dit gebeurt met één doel voor ogen: de prestaties van hardwerkende professionals veiliger en praktischer maken.

Bekijk hier de meest recente catalogus.

Professionele werkkledij

Dassy Professional Workwear staat over heel Europa garant voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Hun collecties bestaan uit:

Dassy heeft het volledige productieproces – van ontwerp tot en met logistiek – in eigen handen. Een eigen creatief en ervaren team ontwerpt alle collecties. Daarnaast vervaardigen ze de werkkledij in een eigen productiecentrum. De moderne fabriek beschikt over de meest recente uitrusting, waarbij een deskundig team ervoor zorgt dat elk Dassy kledingstuk aan alle normen en vereisten voldoet. Zo garanderen ze een maximaal kwaliteitsniveau.

Elk kledingstuk wordt uitvoerig getest

Alles begint bij de stof. De stofkeuze en de afwerking moeten voldoen aan de strenge kwaliteitseisen. Onafhankelijke controleurs testen de stoffen uitvoerig. Daardoor kunnen ze garanderen dat in alle onderdelen van hun kledij geen chemicaliën of schadelijke substanties gebruikt worden. Stof, garen, knopen en ritsen, alles voldoet aan de strenge normen. Ook de slijtvastheid, kleurechtheid, scheur- en trekbestendigheid van alle stoffen worden gecontroleerd door onafhankelijke erkende testcentra.

Getest door vakmannen

Op de werkvloer gaan de leden van het Dassy-testteam met de kleding aan de slag. De groep bestaat uit professionals met diverse beroepen en actief in verschillende sectoren. Ze beoordelen de kleding naar de prestaties van hun specifieke job. Dag in, dag uit, testen ze de werkkleding in concrete werksituaties. In samenwerking met specialisten kunnen de ontwerpers met de feedback aan de slag. Ze passen de ontwerpen aan totdat het volledig beantwoordt aan de noden van de gebruiker.

Dassy bij Mapeco

Als verdeler van Dassy beschikt Mapeco over een ruim assortiment werkkledij. Onze verkoopmedewerkers staan dan ook elke dag klaar voor de vakman. Je kunt dus steeds bij hen terecht met vragen in verband met kleding, veiligheidsnormen of het vinden van de juiste maat.

Wist je dat je bij Mapeco ook je kledij kunt laten bedrukken met een eigen logo? Lees er hier meer over.