Over

Altrex

Altrex is kwaliteit op het hoogste niveau, en dat mag je vrij letterlijk nemen. Al meer dan 70 jaar is Altrex fabrikant van ladders, stellingen en andere klimoplossingen. Het merk is altijd op zoek naar vernieuwingen die het werk van de vakman makkelijker en veiliger maken. Zo kun je er als vakman zeker van zijn dat je met het beste werkt.

Bekijk hier de recentste catalogus.

Veiligheid en zekerheid tot op de hoogste trede

Relax. Het is een Altrex. De klimoplossingen van Altrex zijn sterk en robuust en geven je een veilig gevoel. De steigers, trappen en ladders voelen op iedere hoogte aan als vaste grond onder je voeten. Bij elke klus past een specifieke oplossing uit het assortiment, van een oersterke standaard tot innovatief maatwerk. Wanneer jouw vraag verder gaat dan de standaard hebben Altrex en Mapeco een oplossing.

Innovatie

Elke dag maakt het merk hun klimoplossingen beter en slimmer. Daarbij staat jouw veiligheid op de eerste plaats, gevolgd door stabiliteit, mogelijkheden en gemak. Hun innovaties groeien steeds weer uit tot de nieuwe standaard in klimoplossingen. Denk hier bijvoorbeeld aan de Safe-Quick® GuardRail. Dankzij deze rolsteiger ben je goed beschermd, al voordat je het platform betreedt. Het opbouwen en afbouwen was nog nooit zo veilig, want je bent continu rondom beschermd. De slimme opbouwmethode zorgt dat vaste leuningen en schoren al aanwezig zijn voordat je het volgende platform bereikt.

Altrex bij Mapeco

Mapeco is leverancier van Altrex-producten en beschikt over een ruim assortiment trapladders, ladders, steigers, hangbruggen en de bijhorende accessoires. Als Altrex-specialisten staan we steeds klaar je te helpen de juiste producten voor jouw werk te vinden. Wens je meer info of advies op maat? Aarzel dan niet om een van onze winkels te bezoeken.

Benieuwd naar onze andere topmerken? Neem dan een kijkje op onze merkpagina.