Over

Airpress

De eerste compressor van Airpress dateert van 1956. In dat jaar ontwikkelden Doeke de Vries en zijn vader Harmen de Vries hun eerste zuigercompressor. Deze zuigercompressor was zo’n groot succes dat de familie begon met de eerste K-serie luchtcompressoren onder de naam Airpress. Ondertussen zijn de Airpress compressoren verkrijgbaar in heel Europa. En ook bij Mapeco, officiële verdeler van het merk.

Airpress compressoren

De Airpress compressoren zijn van de hoogste kwaliteit en hebben een sterke prijs/kwaliteit verhouding. Bij Mapeco hebben we de verschillende schroefcompressoren, maar ook mini compressoren, stille compressoren, mobiele compressoren, olievrije compressoren en staande compressoren. Het maakt niet uit waar je bent, in de werkplaats, fabriek, op de bouwplaats of thuis, Airpress voldoet aan de hoogste eisen, levert de beste kwaliteit, werkt comfortabel, is duurzaam en veilig zonder compromis.

Naast de compressoren heeft het merk ook een reeks accessoires ontwikkeld. Denk hierbij aan luchtslangen, luchtslang haspels, snelaansluitingen, veiligheidskoppelingen en draadfittingen. Deze accessoires maken het verhaal compleet. Een uitgebreid assortiment, een grote voorraad en een goed contact tussen het bedrijf en haar dealer Mapeco zorgt ervoor dat we iedereen snel en goed kunnen ondersteunen met alle perslucht oplossingen.

Gereedschap

Naast compressoren en bijhorende accessoires hebben we bij Mapeco ook een ruim aanbod gereedschap van Airpress. Bij verschillende compressor installaties in bijvoorbeeld werkplaatsen gebruiken onze klanten al jaren het gereedschap van Airpress. Denk bijvoorbeeld aan gereedschapswagens, luchtgereedschappen, artikelen voor uw werkplaatsuitrusting, maar ook tackers en elektrisch gereedschap. Dit gereedschap wordt continu verder ontwikkeld en sluit naadloos aan bij de compressor installaties.

 

Niet zeker welke compressor je moet kiezen voor jouw werkzaamheden? Of heb je vragen over welke luchtslang geschikt is voor jouw compressor? Aarzel dan niet om een bezoekje te brengen aan een van onze winkels. Onze medewerkers staan je graag bij met advies en antwoorden op al je vragen. Mapeco, het beste voor de vakman.