Over

4tecx

4tecx is een private label van verschillende technische groothandels in de Benelux. Het merk is gericht op de professional en exclusief verkrijgbaar bij slechts een aantal groothandels. Eén van die technische groothandels in de Benelux is dus Mapeco.

4tecx bij Mapeco

Bij Mapeco vind je een breed assortiment 4tecx producten. Van kitten tot gereedschapskoffers, van veiligheidsbrillen tot bouwlampen, we hebben het allemaal. Het assortiment omvat diverse artikelen voor de vakman of vakvrouw in de bouw en industrie. Het aanbod wordt bovendien regelmatig uitgebreid met nieuwe artikelen. De focus ligt vooral op volgende productgroepen:

Een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit is belangrijk. Zowel Mapeco als 4tecx selecteren enkel de beste producten en gereedschappen. Ze doen dit op basis van kwaliteit en prijs. Op die manier voldoen alle producten aan de eisen die de professionele eindgebruiker stelt.

Bezoek één van onze winkels en we helpen je graag verder. Dankzij ons uitgebreid assortiment beschikken wij over een voordeel ten aanzien van andere winkels. De vakman vindt bij ons namelijk op één adres al zijn benodigdheden en kan rekenen op degelijk advies. Onze medewerkers worden namelijk regelmatig opgeleid. Mapeco, je totaalleverancier voor al je gereedschap!

Benieuwd naar de andere topmerken van Mapeco? Ontdek het op onze merkpagina.