Het beste voor de Vakman

MAKITA STUNT DEALS

Geniet 10 dagen lang van kortingen tot wel -20% op de geselecteerde items van Makita.
Van krachtige boormachines en betrouwbare cirkelzagen tot haakse slijpers.
Mapeco pakt uit met mooie promoties. De korting is geldig in onze 5 Mapeco-winkels én in de webshop.
Voor meer info: makita stunt deals. Ontdek snel wat onze merken je te bieden hebben en geniet van heel wat mooie promo’s en acties.

Mapeco richt zich op een professioneel publiek. Onze klanten zijn te vinden in elke tak van de bouwsector; van schrijnwerkers tot koeltechniekers. Daarnaast bevoorraden we ook vele grote en kleine klanten uit andere industrieën. Uiteraard is ook de particuliere klant meer dan welkom bij ons. Mapeco levert enkel producten van de hoogste kwaliteit, zodat ook onze klanten kwaliteitsvol werk kunnen leveren.

Wij beschikken over meer dan 300 merken en de klant vindt bij ons net die grotere maat of speciale uitvoering die hij bij andere winkels enkel via bestelling kan krijgen. Dankzij ons uitgebreid assortiment beschikken wij over een voordeel ten aanzien van andere winkels: de klant vindt bij ons op één adres al zijn benodigdheden. Daarnaast kun je bij Mapeco genieten van mooie acties. Op onze nieuwspagina lees je de laatste nieuwtjes van onze topmerken, producten én geven we tips voor de vakman. We heten u dan ook van harte welkom op onze website!

Folders:

vakman foldervakman foto

live demo van Fischer bij Mapeco:

fischer

Bezoek onze webshop

De Vakman lente-zomer editie

Profiteer van onze

Acties