Het beste voor de Vakman

Verbouwen & Renoveren

Mapeco is de one-stop-shop voor alle tools in de (ver)bouw- en renovatiesector. We bieden
een uitgebreid assortiment aan materialen en gereedschappen om bouw- en
renovatieprojecten succesvol af te ronden. Kortom, je vindt alle tools die je nodig hebt, en dit
van ruwbouw tot afwerking! Aarzel niet om een kijkje te nemen op de webshop https://shop.mapeco.be of bezoek een van onze winkels.
actie foto

Mapeco richt zich op een professioneel publiek. Onze klanten zijn te vinden in elke tak van de bouwsector; van schrijnwerkers tot koeltechniekers. Daarnaast bevoorraden we ook vele grote en kleine klanten uit andere industrieën. Uiteraard is ook de particuliere klant meer dan welkom bij ons. Mapeco levert enkel producten van de hoogste kwaliteit, zodat ook onze klanten kwaliteitsvol werk kunnen leveren.

Wij beschikken over meer dan 300 merken en de klant vindt bij ons net die grotere maat of speciale uitvoering die hij bij andere winkels enkel via bestelling kan krijgen. Dankzij ons uitgebreid assortiment beschikken wij over een voordeel ten aanzien van andere winkels: de klant vindt bij ons op één adres al zijn benodigdheden. Daarnaast kun je bij Mapeco genieten van mooie acties. Op onze nieuwspagina lees je de laatste nieuwtjes van onze topmerken, producten én geven we tips voor de vakman. We heten u dan ook van harte welkom op onze website!

Bouwdeals:

bouwdeals dewalt        bouwdeals-makita

Folders:

vakman folder          vakman foto

Bezoek onze webshop

De Vakman herfst-winter editie

Profiteer van onze

Acties